Suiker

Suikerklontjes

Verpakt in dozen van 5 kg (1000 stuks van 5 gram) onderscheidt de suikerklontje van Santos Palace zich door zijn hoge zuiverheid. Maar het is vooral door zijn intense zoete smaak dat het klontje het verschil maakt. Het lost zeer snel en volledig op in alle warme dranken. Bovendien suiker het klontje niet alleen maar het laatste slok, maar wel de hele kop gelijkmatig.

Suikersticks

Net als zijn buurman, de suikerklontje, is de suikerstick van Santos Palace één van de beste op de Belgische markt. Zeer eenvoudig en schoon in gebruik, dit kleine stokje van 5 gram zal je verrassen met zijn suikerintensiteit. Verpakt in dozen van 1000 stuks, ideaal voor bars, restaurants en recepties.

Canderel

Canderel-sticks zijn gemakkelijk te gebruiken en heel gemakkelijk te doseren. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 500 stokjes van 4 gram, wat overeenkomt met de zoetkracht van 2 theelepels suiker. Canderel geeft je koffie de hele dag een goede zoete smaak met weinig calorieën.

Rietsuiker

Ze hebben dezelfde groef als traditionele suikersticks, maar in rietsuiker. En net als stokjes, ligt zijn kracht in zijn subtiele en intense smaak. Bovendien lost rietsuiker ook zeer snel en volledig op in alle warme dranken.