Melk

Nutroma

In Nutroma is het aantal melkcomponenten ideaal zodat de koffie sterk genoeg blijft en aangenaam zoet is. Nutroma geeft daarom meerwaarde aan uw koffie. Het is romiger dan melk en minder vet dan room (slechts 8%). Nutroma heeft een evenwichtige samenstelling. Tijdens het sterilisatieproces is de lactose in Nutroma enigszins gekarameliseerd, waardoor een ideaal huwelijk met de smaak van koffie wordt gecreëerd. Nutroma mengt gemakkelijk en geeft een mooie mokkakleur aan koffie. Nutroma kan bij kamertemperatuur worden bewaard, zodat de koffie niet afkoelt. De inhoud van een kopje is 8,4 g, een perfecte dosis voor 1 kopje koffie. De cupjes kunnen maar liefst 8 maanden worden bewaard. Met een economische, hygiënische en praktische melkcupje laat nutroma je dromen terwijl je je koffie drinkt.

Santos/Fairebel

Door het Fairebel-cupje op de markt te brengen, verbindt “Santos Palace” zich ertoe zijn energie en dynamiek te wijden aan de Belgische landbouwwereld. Met slechts 10% vet zal de Fairebel-capsule, uit eerlijke handel of fairtarde, u verrassen met zijn zachtheid en smaak. Deze halfvolle melk die al in supermarkten verkrijgbaar is en die binnenkort deel zal uitmaken van je dagelijkse leven, geeft je geluk in elke koffiekop.

Opschiummelk 5l / 1.5l

Nutroma opschuimmelk is vanaf nu verkrijgbaar in bag-in-boxes van 5 liter, maar ook in een praktische verpakking van 1,5 liter. Deze cappuccinomelk produceert gemakkelijk een mooi schuim en is de garantie voor een heerlijk Latté of cappuccino. De opschuimmelk van Nutroma is geschikt voor halfautomatische koffiemachines, maar ook voor automatische koffiemachines.

Bib Lattiz 5L

Lattiz is de revolutie voor melkschuim in de horeca. Met een druk op de knop krijgt u perfect melkschuim van barista-kwaliteit. Met Lattiz kun je binnen enkele seconden een cappuccino van ongeëvenaarde kwaliteit serveren. Dankzij een verbazingwekkende capaciteit van 6 cappuccino’s per minuut, zal u niet langer bang zijn voor de drukte in uw zaak. Lange reinigings- en onderhoudsproducten zijn ook voorbij dankzij het efficiënte Bag-in-Box-systeem en de automatische spoelfunctie. Met Lattiz is het recept voor succes eenvoudig: “Latte Made Easy”. Dag na dag.